Besøg Paris

Besøg Paris

Posted by on mar 21, 2015 in Sport og friluftsliv |

Det er ikke for sjovt at Paris også bliver kaldt for byernes by. For Paris er en fantastisk by og man har mulighed for stort set alt. Har man lyst til at se på kunst, parker, skulpturer, cafe liv, shopping eller noget helt andet, så kan man komme til dette. I Paris er der også en masse smukke seværdigheder og den mest kendte er selvfølgelig Eiffeltårnet.

Frankrig er generelt et fantastisk land, og det er uanset hvornår på året, man vælger at tage til Frankrig. Om sommeren er der mange gode steder i Sydfrankrig at holde charterferie og badeferie, og derudover der også mange gode vinområder, hvor man rejse rundt og prøve en masse forskellige vine. Der er stor fokus på vin i dette land, og det er også her det allerbedste vin kommer fra. Så er man interesseret i vin, kan det i den grad betale sig at tage på vinsmagning i Frankring.

Der er også en masse ting at se om vinteren, og her er der mange idylliske landsbyer med hytter og en masse andet, som er værd at besøge. Så tjek de gode muligheder ud her og nu.