Arbejde er en kæmpe stor del af tilværelsen

Arbejde er en kæmpe stor del af tilværelsen

Posted by on nov 30, 2014 in Ikke kategoriseret |

Der er noget der hedder at arbejdet bærer lønnen i sig selv

… Sådan var der i hvert fald et udtryk der hed i gamle dage. I disse moderne tider er der andre boller på suppen. Nu i tiden er der mange forskellige aspekter af arbejdslivet. Hvis man har været ledig kan man blive placeret i et såkaldt outplacement forløb. Men det er også meget almindeligt og udbredt at man indgår i en headhunting eller en anden for for rekruttering. Det betyder at der er nogle der specifikt har lavet en eftersøgning eller headhunting efter personer og arbejdstagere med særlige kvalifikationer. En sådan rekruttering kan enten foregå gennem et bureau eller man kan selv kontakte et professionelt team af folk der har med rekruttering at gøre.

Headhunting er faktisk overhovedet ikke et nyt koncept. Det er foregået i meget lange tider, og det handler om at arbejdsgivere altid er på jagt efter den bedst mulige arbejdskraft til at varetage deres opgaver og interesser. Disse interesser udvikler sig hele tiden, og det betyder at ny og bedre arbejdskraft altid er eftertragtet.
Næste gang man keder sig på arbejdet, så er det måske en idé at tænke over om man er bedre ønsket et andet sted, eller om der muligvis andre steder er potentiale for udvikling. Det er jo ingen skam at finde et andet arbejde, for der er sikkert altid nogen der er klar og villig til at overtage dit job når det bliver ledigt. På den måde er rekruttering en cirkel der aldrig ender. Der er altid nye mennesker klar til at prøve kræfter med nye udfordringer.

Udvikling er faktisk et form for nøgleord for folk inden for medarbejder branchen. Når man hyrer og fyrer, så er det ikke af et ondt hjerte, men med ønsket om at udvikle både virksomhed og medarbejder. Så hvis du er ledig og mangler noget at lave så kontakt nogle fagfolk.