Hvordan jeg solgte mit hus på 3 uger 

At sælge et hus kan være en overvældende oplevelse. Du skal finde den rigtige ejendomsmægler, tage dig af reparationer og renoveringer, liste dit hus og derefter vente på, at tilbuddene kommer ind. Heldigvis var jeg i stand til at sælge mit hus inden for 3 uger – noget, som jeg tidligere troede var umuligt. Her er hvordan jeg gjorde det. 

Vælg den rigtige ejendomsmægler 

Først og fremmest skal du vælge den rigtige ejendomsmægler. Du vil have en person, der har erfaring og viden om det lokale marked, men også en person, der er villig til at gå den ekstra mil for sine kunder. Efter at have lavet noget research valgte jeg nybolig kolding, som havde en imponerende track record for at få solgt boliger hurtigt, men som også havde gode anmeldelser fra tidligere kunder. De var en stor hjælp under hele processen og sørgede for, at jeg fik den bedst mulige pris for mit hjem. 

Foretag reparationer og renoveringer 

Det næste skridt er at foretage reparationer og eventuelle nødvendige renoveringer, så dit hjem ser så godt ud som muligt, når potentielle købere kommer forbi til fremvisning. Min ejendomsmægler rådgav mig om, hvilke reparationer der var vigtigst, og hvilke der ikke var værd at bruge penge på. Hun hjalp mig endda med at hyre entreprenører til nedsatte priser, så jeg kunne få mere for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alt i alt tog det omkring to uger at få alt gjort, inden vi satte mit hus på markedet.   

Noter dit hus  

Da alle reparationer var udført, var det tid til at sætte mit hus på markedet! Min ejendomsmægler håndterede alle detaljerne – alt, hvad jeg skulle gøre, var at underskrive nogle få dokumenter her og der, mens hun tog sig af at prissætte mit hus korrekt baseret på dets funktioner og beliggenhed samt planlægge fremvisninger med interesserede købere. Inden for blot tre uger modtog vi et tilbud fra en køber, som var helt vild med vores hus! Vi accepterede deres tilbud kort tid efter, at de havde indsendt det, så inden for tre uger gik vi fra at sætte vores hus på listen til at få det solgt!