Hold ferie i Polen

Polen er et fantastisk feriemål for folk i alle aldre og med alle interesser. Med sin rige kulturarv, smukke landskaber og livlige byer er der noget her, som alle kan nyde. 

For dem, der ønsker at opleve den traditionelle side af Polen, er der mange charmerende byer og landsbyer spredt ud over hele landet. Disse historiske steder har ofte en utrolig arkitektur og monumenter samt noget af den bedste mad i Europa. Fra Warszawa til Krakow kan du udforske århundredgamle markedspladser med brostensbelagte gader og kigge rundt i kunstgallerier med verdenskendte polske malere. Andre populære turistmål omfatter det gotiske Malbork-slot, den fantastiske Wieliczka-saltmine og det maleriske Zakopane i Tatra-bjergene. 

De, der foretrækker en livlig atmosfære, vil føle sig hjemme i Polens livlige storbyer. Du kan forkæle dig selv med lækre lokale retter eller tage på en rundvisning på et af Warszawas berømte museer som Muzeum Powstania Warszawskiego eller Fraciszek Nowak Museum of Musical Instruments. Der er også masser af muligheder for shopping og natteliv; du kan besøge smarte butikker, der sælger designervarer, eller gå på et af Gdansk’ mange diskoteker!